Velkommen til en enklere og tryggere flytteopplevelse for dine ansatte!

Fra pakking av eiendelene dine til hjelp med visum- og immigrasjonsveiledning

Kontakt

hva kan vi hjelpe deg med?

Vi har i mange år hjulpet bedrifter med å flytte deres personell rundt om i verden. Vi tilbyr en total flytteprosess,

 

>   Pakking

>   Lagring

>   Tollhåndtering

>   Flytting

>   Utvask og mer

 

VISUM OG IMMIGRASJON

Sirva sine immigrasjonsspesialister har kunnskapen som trengs for å kunne håndtere søknadsprosesser effektivt for arbeids- og familie oppholdstillatelse i det landet du flytter til eller fra. Vårt immigrasjonsteam har fokus på å gi deg profesjonell bistand under hele prosessen.

 

Vi assisterer:

>   EU- borgere

>   Tredjelandsborgere

>   Nordiske borgere

BOLIGSØK

Sirva koordinerer søk etter bolig ved hjelp av vår erfaring, både i Norge og internasjonalt gjennom et utstrakt nettverk. Vi veileder deg og familien din gjennom hele boligprosessen. Hvert søk utføres med tilpasset planleggingsnivå med henhold til behov og ønsker. Vi bistår under forhandlingene om leieavtale og alt som inngår, for å forenkle boligprosessen.

MIDLERTIDIG BOLIG

Noen ganger er bo-situasjonen kun midlertidig ved ankomst på et nytt sted. Sirva har et etablert nettverk som kan bistå, det inkluderer både store globale og regionale leverandører, samt mindre leilighetshoteller som vi kan anbefale.

ETABLERING

Etableringstjenesten er informasjon og rådgivning etter ankomst på ditt nye sted. Dette er tilpasset dine behov og stedet du skal flytte til. Dette skrivet inneholder informasjon om blant annet bank, helsetjenester, førerkort, forsikringer, registrering hos Skatteetaten.

Ta kontakt i dag!

Navn(Påkrevd)
Har du spørsmål? kontakt oss her.