Skal du flytte?

Bedrift eller privatperson? Sirva lever alle tjenester du trenger for å gjennomføre en flytting, nasjonalt og internasjonalt.

Kontakt

Vi hjelper deg med å flytte


Opplev den smidige og skreddersydde flytteprosessen med Sirva! Som en pålitelig flyttepartner har Sirva mange års erfaring og ekspertise innen nasjonale og internasjonale flytte- og relocations-tjenester.

Når du velger Sirva som din flyttepartner, blir du møtt med grundig planlegging og nøye kartlegging av dine behov. Deretter tilbyr vi et uforpliktende tilbud basert på forskjellige tjenestemenyer, slik at du kan tilpasse flytteopplevelsen etter dine preferanser.

Med erfarne og profesjonelle medarbeidere sørger Sirva for trygg og effektiv pakking av dine eiendeler. Ved internasjonale flyttinger tar vi også hånd om tollhåndtering og deklarasjon, og gir deg den nødvendige ekspertisen til å håndtere ulike lands bestemmelser og prosedyrer.

Under hele flytteprosessen vil du ha en fast flyttekonsulent som følger deg gjennom hele reisen, fra planlegging til ankomst på ditt nye sted. Sirva tilbyr også tilleggstjenester som flytterengjøring og lagerfasiliteter for kort- og langtidslagring.

Med Sirva sitt verdensomspennende agentnettverk får du den nødvendige assistansen for rask etablering på ditt nye sted, enten det gjelder å finne barnehage, skole eller pålitelige forhandlere.

Velg Sirva for en sømløs og profesjonell flytteopplevelse som lar deg se frem til ditt nye kapittel med spenning og glede. La oss ta hånd om flyttegodset ditt som om det er vårt eget.

Totalleverandør

Opplev en bekymringsfri flytting! Vårt dedikerte team tar seg av alt – fra pakking av eiendelene dine til hjelp med visum- og immigrasjonsveiledning. Ankom din nye bolig og la oss ta oss av oppakkingen. Velkommen til en enklere og tryggere flytteopplevelse!

Din globale flyttepartner

Med vårt verdensomspennende nettverk, støttet av egne kontorer og pålitelige samarbeidspartnere, er vi Norges ledende flyttebyrå. Vi hjelper både private og bedrifter med en sømløs flytteopplevelse uansett destinasjon.

Tjenester

Opplev en eksepsjonell flytteopplevelse med Sirva! Vi hjelper deg også med pakking, lagring, tollhåndtering, rask etablering på nytt sted, utvask og mer. La oss ta vare på alle detaljene for deg.

Relocation

Erfaring

Opplev ekspertisen: Sirva, med over 80 års erfaring siden 1937, er Norges ledende flytte- og relocationselskap med globale forbindelser! Fra vår beskjedne begynnelse til å bli en del av det ledende globale selskapet SIRVA Inc., har vi vokst til å være landets største byrå for integrerte flytte- og relocationtjenester. Med vårt innovative og profesjonelle team, garanterer vi en problemfri flytteopplevelse – næringslivets førstevalg! Velg erfaringen som selger seg selv.

Vi hjelper deg

Send oss en henvendelse nå

Name(Påkrevd)
Vennligst oppgi størrelsen på boligen du flytter fra(Påkrevd)
Behov for lagring?(Påkrevd)