Vi hjelper deg med etablering i nytt land

Sirva tilbyr relocationtjenester til privatpersoner og bedrifter. Våre konsulenter bistår deg gjennom hele prosessen.

Om du flytter til en annen del av landet eller en annen del av verden, har SIRVA lokal tilstedeværelse og kan tilby mange relokasjon tjenester. Det kan være du skal reise til Norge for en kortere eller lengre periode eller utstasjoneres i verden – vi har den lokale kunnskapen i alle land som skal til for å gi deg de riktige rådene underveis og bistår med den praktiske gjennomføringen.


Vår lange erfaring gjennom 80 år i bransjen har gitt høy grad av ekspertise og kompetanse på fagfeltet som gir deg den nødvendige trygghet når du skal flytte. Våre tjenester på flyttegods går hånd i hånd med våre relokasjon tjenester, vi bistår i hele prosessen.

Nedenfor kan du lese mer om våre mest brukte tjenester.


VISUM OG IMMIGRASJON

Sirva sine immigrasjonsspesialister har kunnskapen som trengs for å kunne håndtere søknadsprosesser effektivt for arbeids- og familie oppholdstillatelse i det landet du flytter til eller fra. Vårt immigrasjonsteam har fokus på å gi deg profesjonell bistand under hele prosessen.

 

Vi assisterer:

  • EU- borgere
  • Tredjelandsborgere
  • Nordiske borgere

BOLIGSØK

Sirva koordinerer søk etter bolig ved hjelp av vår erfaring, både i Norge og internasjonalt gjennom et utstrakt nettverk. Vi veileder deg og familien din gjennom hele boligprosessen. Hvert søk utføres med tilpasset planleggingsnivå med henhold til behov og ønsker. Vi bistår under forhandlingene om leieavtale og alt som inngår, for å forenkle boligprosessen.

MIDLERTIDIG BOLIG

Noen ganger er bo-situasjonen kun midlertidig ved ankomst på et nytt sted. Sirva har et etablert nettverk som kan bistå, det inkluderer både store globale og regionale leverandører, samt mindre leilighetshoteller som vi kan anbefale.

ETABLERING

Etableringstjenesten er informasjon og rådgivning etter ankomst på ditt nye sted. Dette er tilpasset dine behov og stedet du skal flytte til. Dette skrivet inneholder informasjon om blant annet bank, helsetjenester, førerkort, forsikringer, registrering hos Skatteetaten.

VI tilbyr også tjenster som:

  • Orienteringstur
  • Administrering av leieforholdet.
  • Skole- og barnehagesøk.
  • Bestilling av leiebil.
  • Oversettelse og legalisering av dokumenter.
  • Assistanse ved hjemreise, melde flytting, videresending av post, avregistrering og tilbakelevering av bolig.
Kontakt oss