Flytting internasjonalt

Sirva tilbyr landets mest bekvemme flytting innenlands – til en konkurransedyktig pris. Vi gir deg et uforpliktende tilbud – og du kan velge fra øverste hylle. Det mest bekvemme er selvfølgelig å overlate absolutt alt til oss – til og med rengjøring av den boligen du flytter fra. Sirva gir deg akkurat den håndsrekningen du trenger. Du velger rett og slett selv hvilke tjenester du vil bruke.

Bedrifter har ofte overvekt av internasjonale flyttinger, men det er ikke ensbetydende med at nasjonale flyttinger uteblir. Det er definitivt et behov for flyttinger også innad i Norge, og vi hjelper like selvfølgelig med disse som med de internasjonale flyttingene. Vi har ukentlige avganger mellom Oslo, Bergen og Stavanger og på forespørsel utfører vi flyttinger over hele landet.

Å flytte dreier seg like mye om respekt for den enkeltes opplevelse av prosessen, som det å pakke og transportere møbler og gjenstander med affeksjonsverdi, fra et sted til et annet. Momenter som stress, minner og følelser skal tas hensyn til under flytting.

Mulighetene er mange og vi har ekspertisen! Vi kan skaffe til veie nødvendig hjelp til montering av elektriske artikler, vaskemaskiner og lignende. Har du behov for lagring tilbyr vi det også.

Skal du flytte innad i Norge, ta kontakt med oss og vi vil gjøre det vi kan for å skape de løsningene som passer best for deg.

Vi hjelper deg pakke

Noen kaller det luksus, mens andre som har flyttet før vet at det å flytte er både stressende og slitsomt. Hvis du ønsker det, kan du overlate alt til Sirva.
Det innebærer at vi ordner alt fra nedpakking og flytting til utpakking og vask. Vi har også gode lagerlokaler, dersom hus eller leilighet skal leies ut umøblert. Spør oss om løsninger!

Trygt og problemfritt

Så langt det lar seg gjøre går flyttelassene på faste ruter. Slik flytting gir lavere pris. Vi har for eksempel ukentlige avganger mellom Bergen – Oslo og Oslo – Stavanger. Vi dekker hele Norge med egne biler, eller samarbeidspartnere. Med våre avdelinger i Oslo, Bergen og Stavanger dekker vi også alt av lokale flyttinger i disse storbyregionene.

Toll og deklarasjon

Vi utfører besiktigelser i forkant av flyttingen som en del av servicen. Før og under selve flyttingen får du en fast konsulent som hjelper deg og ”følger med” deg på reisen.

Rask etablering

Utvask er den kjedeligste delen av flytting. Vi kan i samarbeid med vårt rengjøringsbyrå tilby utvasking av bolig og kontorlokaler etter flytting.
Kontakt oss idag for pristilbud for utvask!

Kontakt oss